15-01-09

gerookte zalm met peer en kaas

Ik heb voor 4 personen een pakje van 200 gr gerookte zalm gebruikt

Rol asperges in de zalm en leg dit op een bord

Snij 1/2 peer per persoon in blokjes en leg dit bij op het bord, maar zorg dat je er nog 3 ingredienten bij kunt doen

Snij 50 gr light kaas in blokjes en ook op het bord

Snij tomaten fijn of in plakjes en ook op het bord

Snij komkommer in fijne plakjes en leg dit er ook bij

Werk af met doorgesneden druiven

 

11:34 Gepost door witch in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

06-01-09

tomatensoep

aangepast dus vetarm

ik neem gewoonlijk de groenten die op het moment goedkoop zijn, maar zorg dat er zeker wortel, selder, prei en ui bijzit

in deze soep zit ook paprika, prinsessen, tomaten en bloemkool (dat hoef je er niet bij te doen)

stoof je groenten op samen met een verkruimeld tuinkruidenbouillontablet

vul dan aan met 2l water en 4 vetarme kippebouillontabletjes

ik doe er ook nog een klein brichpak gepureerde tomaten bij voor de kleur

laten koken tot groenten gaar zijn

mix de soep

eventueel als je een roomsoep wil nog 2 el boursin cuisine light bijdoen of light smeerkaas

bij het serveren wat fijngesneden bieslook erbij doen in het bord

08:45 Gepost door witch in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |